Faq

Frequently Asked Questions!

Veel Gestelde Vragen!

Wie kan er allemaal terecht bij Bocholt PC Service?

Hoofdzakelijk richt Bocholt PC Service zich tot de gewone particulieren, maar sportverenigingen, kleine ondernemingen zijn ook van harte welkom en worden ook steeds verder geholpen.
Dus bent je tevreden van Bocholt PC Service, vertel het gerust verder aan vrienden, familie, buren en kennissen…

Mijn PC is traag, hoe komt dit?

Naarmate PC’s ouder worden kunnen ze trager worden. Dit kan softwarematig zijn, maar kan ook hardwarematig zijn (bv de harde schijf ratelt en is enorm traag geworden).
PC’s kunnen door de grote hoeveelheid geïnstalleerde software en toegenomen systeemeisen na verloop van tijd traag worden. Echter kan het probleem ook te maken hebben met virussen.
Oplossing:
Ik bied je een eerste (kort) nazicht aan om te achter halen wat het probleem is.
Wanneer het te maken heeft met virussen, zal dit hersteld worden aan het vaste uurtarief. Heeft het probleem te maken met de ouderdom van de pc en is het dus hardwarematig, contacteer ik je eerst om te laten weten wat het je zal kosten. Zo kan je zelf beslissen wat je ermee doet. Beslist je van de pc niet te laten herstellen kan je deze voor een forfait bedrag van 25€ terug komen ophalen.

Verkoopt u ook PC’s, laptops of tablets of onderdelen?

Ik werk in bijberoep en heb helaas geen ruimte om een grote voorraad te stockeren. Tevens is het aanbod tegenwoordig zo groot en evolueert alles zo snel dat het bijna niet mogelijk is om voorraad te voorzien die aan ieders wensen voldoet.
Oplossing:
Ik help je steeds verder met het bestellen of zoeken van het toestel of onderdeel dat voor jou het meest geschikt is. Het onderdeel of toestel is, gezien de snelle online leverservice van tegenwoordig, steeds snel ter beschikking. Uiteraard op voorwaarde dat het product op voorraad is.
Ik heb wel enkele dingen in voorraad en zal steeds proberen je uit de nood te helpen of tijdelijk verder te helpen, in afwachting van je bestelde onderdelen.

 

Voert Bocholt PC Service ook herstellingen uit aan de hardware van computers?

Indien er zich een hardware probleem voordoet is het soms snel duidelijk wat er stuk is. In sommige gevallen is het een zoektocht om te achterhalen waar het probleem zich bevindt.
Vaak voorkomende problemen zijn:

  • defecte harddisk
  • voeding stuk
  • ram-geheugen
  • videokaart

Oplossing:
Ik zoek voor jou het probleem op en maak een offerte voor een eventuele herstelling. Deze offerte is steeds een vaste prijs. Je komt dus zeker niet voor onaangename verrassingen te staan. Dit hoort nu eenmaal bij onze voordelige prijs garantie.
Vind je de kosten te hoog dan kan je de pc gewoon komen ophalen tegen een forfait bedrag van 25€.

Contacteer me vrijblijvend!

Bel me

Gsm: +32 487 42 90 94

Adres

Spilstraat 10, Bocholt

E-mail

info@bocholtpcservice.be